Доставката се извършва от нашите партньори Еконт АД.

Начисленета таска за доставка до офис на Еконт за една поръчка, независимо от броя на поръчаните артикули, е фиксирана на 5.99 лв. Доставката до ваш адрес е 6,96 лв.

Econt

Доставките на маски се извършват до 1-2 работни дни. За поръчките с фактура доставката се извършва до 1-2 работни дни от получаването на превода.

Доставките на модни артикули се извършват според срока посочен в страницата на поръчания продукт, най-често в срок между  5 и 8 работни дни, освен ако не е посочен по-кратък срок в описанието на продукта. При форсмажорни обстоятелства е възможно доставката да се забави, но не повече от 30 дни. Всички посочени срокове са ориентировъчни и са съобразени с традиоционните срокове за логистика, при които оперират нашите партньори. Сроковете за доставка могат да зависят от спазването на срокове от над 10 наши партноьори в логистиката и не можем да гарантираме на 100% изпълняване на всички посочени ориентировъчни срокове.

Ако поръчате няколко продукта, срокът на доставка зависи и е равен на срока за доставка на продукта с най-бавна доставка. Ако желаете да получите някои продукт по-бързо, моля да се обадите за да уточните подробоностите с нашите колеги, като за всяка отделна доставка се начислява такса от 3.99лв.

За всички продукти от нашия каталог предлагаме опция за ПРЕГЛЕД и ТЕСТ при получаване, с изключение на някои продукти, като бельо и бански, поради хигиенни причини.

При връщане или отказ след преглед дължите сумата за доставка, която обикновено е между 4 лв. и 6 лв., в зависимост от теглото и тарифния план на куриерската компания. 

Ако имате конкретен въпрос, можете да ни пишете във Facebook Messenger, който може да откриете долу вдясно във вашия браузър или да ни се обадите на тел. 0896 278 399